Spring naar inhoud

Infodag 2020

=== Onze infodag 2020 is helaas volzet. In totaal zullen 180 geïnteresseerde kinderen kennismaken met ons studieaanbod en deelnemen aan de verschillende workshops. Andere geïnteresseerden zijn nog steeds welkom op onze opendeurdag op zaterdag 9 mei 2020 van 10 tot 16 uur. ===

Op zaterdag 15 februari 2020 organiseert de school een infomoment over het eerste jaar. Leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar basisonderwijs kunnen, samen met hun ouders, om 10 uur of 14 uur kennismaken met onze school.

Er wordt informatie gegeven over de school, de studiemogelijkheden, de aanpak van leerstoornissen enz. Aan de hand van korte workshops gaan we vervolgens op verkenning in de verschillende werkplaatsen, labo's en het FabLab*.

Wilt u er graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar infodag@vtiz.be, met aanduiding van het gewenste uur (10 uur of 14 uur), plus het aantal personen.

Opgelet, de infodag start stipt om 10 of 14 uur.

(*) Wilt u al eerder kennis maken met ons FabLab, schrijf uw kind dan in voor een CoderDojo. Meer info op www.fablabzandhoven.be