Ben jij nieuwsgierig naar onze STEM-school? Op zaterdag 7 mei zetten wij onze deuren open. Van 10 uur tot 17 uur kan je kennis maken met onze school en de studiemogelijkheden in het VTI.

Vrij bezoek

In onze ateliers kan je zien hoe wij werken en wat onze leerlingen allemaal kunnen. De leerkrachten geven hierbij graag een woordje uitleg.

Info

Op de infomarkt staan leerkrachten en directie klaar om je te ontvangen en een antwoord te geven op al je vragen.

Inschrijvingen

Een inschrijvingsteam staat klaar om je zoon of dochter in te schrijven voor het 1e leerjaar. Heb je al digitaal ingeschreven voor het eerste jaar, dan word je die dag uitgenodigd voor een intakegesprek en krijg je meer uitleg bij de praktische organisatie en werking van onze school.

Ook voor de andere leerjaren kan je terecht voor informatie en duiding. Vanaf de opendeurdag kan je je digitaal aanmelden. De effectieve inschrijving volgt vanaf 1 juli omdat we dan precies weten welk attest je behaalde in je vorige school.

Rondleidingen

Wil je een rondleiding in onze school? Dat kan. Op zaterdag 7 mei kan je tijdens één van de rondleidingen onze school ontdekken. Let wel, inschrijven is noodzakelijk (zie onderaan dit bericht).

Tijdens deze rondleiding stellen we onze studierichtingen voor en schetsen we de toekomstmogelijkheden van je zoon of dochter zowel binnen onze school als na het behalen van het diploma. We voorzien eveneens de mogelijkheid om vragen te stellen.

Om de rondleiding goed te kunnen organiseren, vragen we om in te schrijven voor 5 mei 2022.

Categories: Evenement